Tietoja näyttönäppäimistöstä

Verkossa on usein tarpeen syöttää henkilökohtaisia tietoja tai käyttäjänimiä ja salasanoja. Tämä tapahtuu esimerkiksi silloin, kun kirjaudut sisään sivustoihin, teet ostoksia tai käytät verkkopankkia.

On olemassa uhka, että syöttämäsi henkilökohtaiset tiedot kaapataan ja kopioidaan näppäinpainallusten sieppaajan tai keylogger-ohjelmien avulla. Näyttönäppäimistö estää näppäimistön kautta syötettyjen tietojen kaappaamisen.

Monet vakoiluohjelmiksi luokitellut sovellukset pystyvät ottamaan näyttökaappauksia, jotka sitten siirretään luvattomien käyttäjien haltuun analysointia ja henkilökohtaisten tietojen varastamista varten. Näyttönäppäimistö suojaa sillä syötettyjä henkilökohtaisia tietoja näyttökaappauksien avulla tapahtuvilta kaappausyrityksiltä.

Näyttönäppäimistössä on seuraavat ominaisuudet:

Näyttönäppäimistön käyttöä koskevat seuraavat rajoitukset: